Η κουμπάρα Ρεβέκκα Σκαφτούρου, αθωώνει τον κουμπάρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη - iefimerida.gr

Η κουμπάρα Ρεβέκκα Σκαφτούρου, αθωώνει τον κουμπάρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Η κουμπάρα Ρεβέκκα Σκαφτούρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πρώην άντρας μου είναι μεγάλος μυθομανής, ο οποίος θέλει συνέχεια να προβάλλει τον εαυτό του», υποστηρίζει η κυρία Ρεβέκκα Σκαφτούρου, που έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες με τον πρωταγωνιστή του «Καρούζος Gate», φυγόδικο επιχειρηματία Γιάννη Καρούζο.

Η κυρία Σκαφτούρου, κουμπάρα του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, μιλώντας στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά», υποστηρίζει: «Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και το όνομα του Μεϊμαράκη. Ντρέπομαι για λογαριασμό του και,κυρίως, γιατί ενέπλεξε έντιμους ανθρώπους».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, «ο σύζυγός μου έλεγε πολλά. Ισως να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. Τους κυρίους Λιάπη και Βουλγαράκη δεν τους γνωρίζαμε. Μόνον κατ' όψιν. Για τον κ. Μεϊμαράκη σας είπα. Ημασταν συμμαθήτριες με τη σύζυγό του Ιωάννα Κολοκοτά. Είμαι πολύ υπερήφανη που έκανα κουμπάρους τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ ότι ο πρώην σύζυγός μου θα τους χρησιμοποιούσε».

Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου, τέλος, περιγράφει το χωρισμό της «Ξαφνικά ένα πρωί μας έδιωξε από το σπίτι. Πήγαμε τα παιδιά να μπω στο σπίτι στη λεωφόρο Ποσειδώνος και είχε αλλάξει τις κλειδαριές. Μας άφησε απ' έξω και εκεί τελείωσαν όλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ