Άγρια καταδίωξη τη νύχτα αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών - iefimerida.gr

Άγρια καταδίωξη τη νύχτα αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή της Θεσπρωτίας για τον εντοπισμό των επιβατών ενός αυτοκινήτου μέσα στο οποίο εντόπισαν 170 δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 186 κιλών και 196 γραμμαρίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν ένα αλβανικό αυτοκίνητο, να κινείται ύποπτα. Σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός του, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Μετά από λίγα χιλιόμετρα, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο σε δύσβατη αγροτική περιοχή στο δημοτικό διαμέρισμα της Σαγιάδας Θεσπρωτίας και τράπηκε σε φυγή. Στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν, 170 δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 186 κιλών και 196 γραμμαρίων.

Οι έρευνες για την ανακάλυψη της ταυτότητας του οδηγού, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ