Το τέλος της «ερωτικής φωλιάς» στη Βρετανία. Προσεχώς και στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Το τέλος της «ερωτικής φωλιάς» στη Βρετανία. Προσεχώς και στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συνεχώς αυξανόμενα ενοίκια οδηγούν στην εξαφάνιση της «ερωτικής φωλιάς» στη Βρετανία καθώς τα ζευγάρια αδυνατούν να αντέξουν οικονομικά το να ζουν μόνα τους. Σύμφωνα με το easyroommate.co.uk (site εύρεσης συγκατοίκων) ένας στους εννιά υποψήφιους ενοικιαστές αποφασίζει να μείνει με συγκάτοικο με σκοπό να μοιραστεί μαζί του το ενοίκιο.

Τα ζευγάρια μπορούν να γλιτώσουν περισσότερες από 3.100 λίρες το χρόνο επιλέγοντας να μοιραστεί το διαμέρισμά του με άλλα άτομα και καθώς οι τιμές των ενοικίων ανεβαίνουν ο αριθμός των ζευγαριών που καταλήγουν σε αυτή τη λύση τείνει να διπλασιαστεί.

Μέσα στο τελευταίο έτος τα ζευγάρια που επιλέγουν να ζήσουν με συγκάτοικο αυξήθηκαν κατά 91%. Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων από την άλλη προσπαθούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση: τετραπλάσιος αριθμός από δυάρια υπάρχει πλέον στην αγορά σε σχέση με το 2010.

Πηγή:telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ