Η «Μαρινόπουλος» στηρίζει τους έλληνες παραγωγούς με δράσεις σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Η «Μαρινόπουλος» στηρίζει τους έλληνες παραγωγούς με δράσεις σε όλη τη χώρα

Η «Μαρινόπουλος» στηρίζει του έλληνες παραγωγούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαδρομή της στην Ελλάδα προκειμένου να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξης στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της, συνεχίζει η «Μαρινόπουλος».

Στο πλαίσιο του προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος μετά την πόλη των Σερρών τον περασμένο Ιούλιο, επισκέφθηκε την περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό να συστήσει τα ελληνικά αυτά προϊόντα στους καταναλωτές, να αναδείξει τους προμηθευτές που τα παράγουν και να τα προσφέρει στις καλύτερες τιμές της αγοράς μέσα από τα καταστήματα του δικτύου της.

Από 24 Σεπτεμβρίου έως και 6 Οκτωβρίου, όλα τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express της Περιφέρειας, προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στα τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.

Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος είναι ο Βόλος και η Λάρισα και στη συνέχεια το Ηράκλειο και τα Χανιά. Το Πρόγραμμα θα συνεχιστεί στα Ιωάννινα, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης για να καταλήξει στην Αττική.

«Μέσω των συγκεκριμένων ενεργειών φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα των ελληνικών προϊόντων και τους παραγωγούς που τα δημιουργούν. Συγχρόνως ενημερώνουμε τους καταναλωτές για την προέλευση και την ποιότητά τους. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για εμάς ιδιαίτερα γιατί περιέχουν τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης, το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που, κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, εργάζονται με αφοσίωση και αγάπη» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος, κ. Τζερόμ Λουμπέρ.

Η Μαρινόπουλος, ως αμιγώς ελληνική εταιρία, συνεργάζεται ήδη με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Συγχρόνως, η Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ