Βόζενμπεργκ: Δεν με ελέγχει καμία αρχή - Καμία λάσπη δεν με αγγίζει - iefimerida.gr

Βόζενμπεργκ: Δεν με ελέγχει καμία αρχή - Καμία λάσπη δεν με αγγίζει

Βόζενμπεργκ: Δεν ελέγχομαι από καμιά υπηρεσία ή ελεγκτική αρχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ελέγχομαι από καμιά αρμόδια αρχή» δηλώνει η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ, για την εμπλοκή του ονόματός της στη λίστα με τα 36 πρόσωπα, της οποίας τη γνησιότητα αμφισβητεί.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως «καμία λάσπη δεν μπορεί να με αγγίξει και είναι αυτονόητο ότι με κάθε νόμιμο τρόπο θα προστατέψω την προσωπικότητά μου».

Κατά την κυρία Βόζενμπεργκ προκύπτουν εύλογα τα ερωτήματα, τόσο για το εάν η επίμαχη λίστα είναι πράγματι γνήσια, όσο και για το με ποιον τρόπο έγινε αντικείμενο διαρροής.

Ακόμη, η πρώην βουλευτής της ΝΔ σημειώνει πως ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ οφείλει άμεσα να δώσει δημόσια εξηγήσεις για «την προκλητική σπίλωση και άδικη προσβολή πολιτικών προσώπων, τα οποία, μέσα σε αυτήν τη δραματική για τη χώρα μας συγκυρία, προσφέρονται ως βορά στη χειμαζόμενη και δικαιολογημένα αγανακτισμένη ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ