Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας - iefimerida.gr

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Χυδαία πράξη ο στοματικός έρωτας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον στοματικό έρωτα τον οποίον χαρακτηρίζει «χυδαία πράξη», εξέδωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

Στην ανακοίνωσή του ο ιεράρχης καταφέρεται εναντίον της ελεύθερης βούλησης σημειώνοντας ότι η πεολειχία «καταδεικνύει την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας».

Αφορμή για την απίστευτη παρέμβαση του Σεραφείμ είναι δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία αναφέρουν αύξηση των περιστατικών στοματικού καρκίνου που οφείλεται σε ιό ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ.

Σημειώνει μάλιστα ότι η ορολογία των δημοσιευμάτων σχετικά με την «χυδαία πράξη που περιγράφουν είναι απαράδεκτη. Καταδεικνύει όμως την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρίσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή».

Ο κ. Σεραφείμ διαβεβαιώνει ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο» αλλά ορμάται «εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης» και προσπαθεί να «εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος και ότι η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ