Στα χαρακώματα ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για πολιτικές και ηθικές αξίες - iefimerida.gr

Στα χαρακώματα ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για πολιτικές και ηθικές αξίες

Στα χαρακώματα ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για πολιτικές και ηθικές αξίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βέλη που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λυκούδης εναντίον του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν την άμεση και οργισμένη αντίδραση από πλευράς Ιπποκράτους.

Ο κ. Λυκούδης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και μιλώντας για την ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, διευκρίνισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει πολιτικές και ηθικές αξίες.

Τα λεγόμενα αυτά, προκάλεσαν την οργή της Ιπποκράτους, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον κ. Λυκούδη «αλαζονικό».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Τι εννοεί ο κ. Λυκούδης; Ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε τις πολιτικές και ηθικές του αξίες επειδή σήκωσε μόνο του τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια το τεράστιο και δυσανάλογο βάρος δύσκολων αποφάσεων, όπως αυτές που καλείται τώρα να λάβει και να ψηφίσει και η ΔΗΜΑΡ ως εταίρος της σημερινής κυβέρνησης; Μήπως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και λιγότερο αλαζονικός;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ