Μεϊμαράκης σε Ρουπακιώτη: Κάνε τους δικαστές να μας δώσουν τους φακέλους για τους 36 πολιτικούς - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης σε Ρουπακιώτη: Κάνε τους δικαστές να μας δώσουν τους φακέλους για τους 36 πολιτικούς

Μεϊμαράκης σε Ρουπακιώτη: Κάνε τους δικαστές να μας δώσουν τους φακέλους για του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης του ζητά να παρέμβει στη Δικαιοσύνη ώστε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν τον ίδιο και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στη λίστα του ΣΔΟΕ.

Οπως τονίζεται στην επιστολή, που εστάλη μετά από ομόφωνη απόφαση της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής, το αίτημα να δοθούν ουσιαστικά στη δημοσιότητα στοιχεία που άπτονται δικαστικής έρευνας και άρα είναι απόρρητα διατυπώνεται λόγω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα.

Να σημειωθεί πάντως ότι νομικοί κύκλοι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το αίτημα καθώς θεωρούν ότι οδηγεί σε εξωθεσμική εκτροπή καθώς αφενός ζητείται ευθεία παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού στη Δικαιοσύνη και αφετέρου ζητείται ουσιαστικά από τους δικαστικούς λειτουργούς να διαπράξουν το σοβαρό αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ