Φωτογραφίζοντας μέσα σε ένα φλεγόμενο αεροσκάφος - iefimerida.gr

Φωτογραφίζοντας μέσα σε ένα φλεγόμενο αεροσκάφος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο από την Σιγκαπούρη στην Τζακάρτα ξαφνικά κάτι πάει στραβά. Ο ήχος από δύο ισχυρές εκρήξεις σε κάνει να αναρωτιέσαι τι έγινε.Το αεροπλάνο αρχίζει να δονείται όλο και πιο δυνατά. Οι αεροσυνοδοί τρέχουν πανικόβλητες, η μυρωδιά από κάτι που καίγεται σου καίει τα ρουθούνια. Κοιτάς στο παράθυρο και βλέπεις φλόγες. Ξαφνικά σβήνουν τα φώτα. Ένας δημοσιογράφος τραβά φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης ενός δημοσιογράφου του Reuters, το αεροπλάνο παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα και όλοι ήταν έτοιμοι για το χειρότερο. Εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος, παρ'οτι ταξίδευε με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδία. Ρύθμισε τη μηχανή και φωτογράφησε ένα αληθινό σκηνικό τρόμου.

"Κράτησα το χέρι της γυναίκας μου και κοίταξα το πρόσωπό της ενώ εκείνη προσευχόταν.Το παιδί μου με ρώτησε αν θα πεθάνουμε. Προσπάθησα να είμαι ψύχραιμός, τον καθησύχασα σαν να μην συμβαίνει τίποτα." αναφέρει στο μπλογκ του Reuters

“Στη διάρκεια πολλών ετών και πολλών αποστολών του Reuters σαν φωτο-δημοσιογράφος, είχα φανταστεί την περίπτωση να βρίσκομαι σε ένα αεροπλάνο με πρόβλημα που να απαιτούσε αναγκαστική προσγείωση και εγώ να βγάζω φωτογραφίες. Ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί να τύχαινε αύτό με την οικογένειά μου. Αλλα έγινε. Θα πεθάνουμε μαζί, άρα θα πάμε στον παράδεισο μαζί, σκέφτηκα. Αν πεθάνουμε μαζί δεν θα μου λείψει η μαγειρική της γυναίκας μου, δεν θα μου λείψει ο ιδρώτας των παιδιών μου. Δεν θα υπάρξουν δάκρια ανάμεσά μας. Οι σκέψεις μου, προς έκπληξή μου, σταμάτησαν όλους τους φόβους μου. Ρύθμισα την κάμερα και άρχισα να βγάζω φωτογραφίες”

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση Τζακάρτα Σινγκαπούρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ