Κραουνάκης: «Η Κανέλλη είναι η μόνη Ελληνίδα που σηκώνει ανάστημα στην Ευρώπη» - iefimerida.gr

Κραουνάκης: «Η Κανέλλη είναι η μόνη Ελληνίδα που σηκώνει ανάστημα στην Ευρώπη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Σαμαράς, το ΠΑΣΟΚ και τα επεισόδια Κασιδιάρη και Καψή ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα.

«Δεν ξέρω τι θα έκανε αν ήμουν στη θέση της Κανέλλη με τον Κασιδιάρη. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Ακούστε, μ' ενοχλεί να τσαλαβουτάμε στα περιστατικά για τη δημοσιότητα. Ξεπουλάμε την Ελλάδα κι αυτό το υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ. Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα είναι σκηνές από ένα έργο καταστροφής. Όλα μπορούν να συμβούν. Η Κανέλλη είναι η μόνη Ελληνίδα που σηκώνει ανάστημα και ακούγεται να μιλά στην Ευρώπη σαν πολίτης του κόσμου και όχι σαν ξεπλυμένο κατιναριό όπως το 98% του πολιτικού κόσμου». Αυτό δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην κυπριακή έκδοση της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Προσθέτοντας -σε απάντηση σχετικά για τον Αντώνη Σαμαρά- πως: «Δεν κρίνω κανέναν. Δεν με αφορά η Νέα Δημοκρατία. Είναι παλιά σαν τις αμαρτίες της. Ο κ. Σαμαράς φιλοδοξεί να τα καταφέρει. Του το εύχομαι, αλλά πάλι τα σκυλιά είναι λυμένα και τα καταφερτζιλίκια δεν θα περάσουνε. Ο λαός είναι τούρμπο».

Όσον αφορά για το αν ισχύει η πατροπαράδοτη πόλωση Αριστεράς-Δεξιάς ή πλέον η καινούργια πόλωση είναι μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, ο Κραουνάκης απάντησε : « Η φάση είναι ποιος θα επιβιώσει... Εν τέλει, αποδείχτηκε τι ήταν το μνημόνιο. Αποδείχτηκε τι ήταν ο Παπανδρέου, «πέσαν τα σώβρακα» μέχρι τον αστράγαλο. Είναι όλα ορατά».

Συγκεκριμένα για το επεισόδιο μεταξύ Μανώλη Καψή, Αλεξιόυ και Γαλάνη είπε : «Δεν θα το σχολιάσω πραγματικά. Δεν θα δώσω ούτε μίση ατάκα σ' αυτό. Δεν χαλαλίζω. Όλοι ξέρουν ποια είναι η Γαλάνη και η Αλεξίου, ενώ αντιθέτως δεν ξέρουν όλοι ποιος είναι ο Καψής.

Τέλος, σχετικά με το κατά πόσο η ιστορία με τις φοροδιαφυγές των καλλιτεχνών είναι ένας αντιπερισπασμός εξέφρασε την άποψη πως : «Εννοείται ναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι καλλιτέχνες δεν έχουν παίξει και αυτοί τον ρόλο τους, αλλά δεν ήταν ώρα τώρα για τέτοιο ξεπάτωμα. Οι επιχειρηματίες και οι όμιλοι της διαπλοκής, όλοι στα 'τζαμπέ' πρώτα τραπέζια, δεν είχαν ευθύνη για τα νεκρολούλουδα και τα απελπισμένα νυχτοκάματα της μπουζουκλερί;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ