Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε τι πλαστική επέμβαση έχει κάνει - iefimerida.gr

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε τι πλαστική επέμβαση έχει κάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πλαστική επέμβαση που έκανε μετά την εγκυμοσύνη της και όλα όσα δεν της άρεσαν πάνω της όταν ήταν 25 ετών αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- η Ρένια Λουιζίδου σε νέα συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό.

«Φυσικά και έκανα λιποαναρρόφηση! Για να φύγει η κοιλιά. Δεν τη θεωρούσα δική μου, επειδή μου προέκυψε με την εγκυμοσύνη. Γι' αυτό πήγα και τη διόρθωσα. Τώρα, στα υπόλοιπα, φοβάμαι πολύ τα μόνιμα πράγματα. Κι αν δεν βγει όπως μου αρέσει; Άσε με καλέ, έχω συμβιβαστεί με αυτό που είμαι! Αλλά, από την άλλη, μπορεί αύριο το πρωί, να ξεπεράσω τις φοβίες μου, να μου τη δώσει και να πάω να κάνω κάτι. Δεν ξέρω». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

Προσθέτοντας πως σαφώς και δεν είναι συμφιλιωμένη με τη εικόνα της: «Καλέ, είσαι τρελός; Με τίποτα! Εδώ δεν ήμουν ικανοποιημένη με αυτό που έβλεπα στα 25 μου, θα νιώθω ωραία τώρα που πέρασαν τα χρόνια; Δεν είμαι πια 25 χρόνων! Τότε δεν μου άρεσα καθόλου! Ούτε τα μαλλιά μου, ούτε η μύτη μου, ούτε το σχήμα μου γενικά! Είχα και φαρδιές πλάτες... Τώρα έχω συμβιβαστεί με όλα, έχω ωριμάσει, αλλά δεν μπορώ να με δω και να πω ''φτου σου, κοπελάρα μου!''»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ