Δύο πρώην υπουργοί, ενας πρώην υφυπουργός και ένας τέως γραμματέας εξοπλισμών προστέθηκαν στη λίστα του ΣΔΟΕ - iefimerida.gr

Δύο πρώην υπουργοί, ενας πρώην υφυπουργός και ένας τέως γραμματέας εξοπλισμών προστέθηκαν στη λίστα του ΣΔΟΕ

Δύο πρώην υπουργοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις και η δημοσιοποίηση ονομάτων πολιτικών προσώπων που έχει βάλει το ΣΔΟΕ στο μικροσκόπιο και ελέγχει για παράνομο πλουτισμό. Μάλιστα για τους περισσότερους έχει ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους.

Σύμφωνα με tovima.gr στη λίστα με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που είναι υπό έλεγχο συμπεριλαμβάνονται και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ζανιάς -στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου-, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου -υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση Παπανδρέου-, ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης καθώς και ο τέως γραμματέας εξοπλισμών Σπύρος Τραυλός.

Με τη δημοσιοποίηση και αυτών των ονομάτων η κ.Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε «η οικονομική μου κατάσταση είναι κρυστάλλινη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ