Χειροπέδες σε 46χρονο που έκανε σεξ με έναν... καναπέ στη μέση του δρόμου - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε 46χρονο που έκανε σεξ με έναν... καναπέ στη μέση του δρόμου

Χειροπέδες σε 46χρονο που έκανε σεξ με έναν... καναπέ στη μέση του δρόμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 δολαρίων βρίσκεται ένας 46χρονος ο οποίος «συνελήφθη» να κάνει σεξ... με έναν κίτρινο καναπέ στη μέση του δρόμου!

Ο Γκέραρντ Στρέιτορ, εθεάθη να σκύβει πάνω από τον εγκαταλελειμμένο στην άκρη του πεζοδρομίου, κίτρινο καναπέ, με κατεβασμένο το παντελόνι του να και «σπρώχνει τους γοφούς του», κοινώς να κάνει σεξ με αυτόν.

Για κακή του τύχη εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας Αστυνομικός, ο οποίος αν και εκτός υπηρεσίας, σοκαρισμένος από το θέαμα άρχισε να φωνάζει στον 46χρονο να σταματήσει να... ασελγεί στον καναπέ.

Ο Γκέραρντ Στρέιτορ σήκωσε τα παντελόνια του και έτρεξε να κρυφτεί σε διπλανή πολυκατοικία, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε ενώπιον των αρχών.

Πλέον είναι αντιμέτωπος με την επιβολή ποινή φυλάκισης έως και εννέα μηνών και καταβολή προστίμου 7.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ