Καρχιμάκης: Η λίστα είναι κατασκευασμένη – Δεν μπορεί να είμαι εγώ μέσα - iefimerida.gr

Καρχιμάκης: Η λίστα είναι κατασκευασμένη – Δεν μπορεί να είμαι εγώ μέσα

Καρχιμάκης: Η λίστα είναι κατασκευασμένη – Δεν μπορεί να είμαι εγώ μέσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατασκευασμένη χαρακτηρίζει την λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης και τον εμφανίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ελέγχει το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.

Ο πρώην υπουργός, τονίζει σε ανακοίνωσή του πως «το όνομα μου δεν ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει σε καμία λίστα του ΣΔΟΕ. Είναι λίστα κατασκευασμένη».

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης υποστηρίζει πως όλα του τα περιουσιακά στοιχεία είναι δηλωμένα και τα έχει αποκτήσει με πλήρη διαφάνεια. Συμπληρώνει δε πως θεωρεί ντροπή να σπιλώνονται με αυτόν τον τρόπο πολιτικοί οι οποίοι έχουν δώσει αγώνες για την διαφάνεια.

«Και θα αμυνθώ με κάθε έννομο τρόπο. Πρόκειται για ένα βρώμικο παιγνίδι και δεν θα μου κλείσει κανείς το στόμα», τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην συνέχεια τονίζει πως: «Συγκρούομαι και θα συνεχίσω να συγκρούομαι κάθε μέρα με την φαυλότητα και την αδιαφάνεια. Η μοναδική περιουσία μου είναι όσα δηλώνω στο πόθεν έσχες μου, το καθαρό μου όνομα και οι αξίες μου που δεν έπαψα ποτέ να τις υπηρετώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ