Διαφθορά στο Δημόσιο; - Μπορείς να την καταγγείλλεις στο www.edosafakelaki.org - iefimerida.gr

Διαφθορά στο Δημόσιο; - Μπορείς να την καταγγείλλεις στο www.edosafakelaki.org

Διαφθορά στο Δημόσιο; - Μπορείς να την καταγγείλλεις στο «Έδωσα Φακελάκι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη καταπολέμηση της διαφθοράς ευελπιστεί να βοηθήσει η νέα ιστοσελίδα στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να καταγγέλλουν περιστατικά διαφθοράς.

Το «Έδωσα Φακελάκι» (www.edosafakelaki.org) είναι μια μη κερδοσκοπική πλατφόρμα δημοσιοποίησης περιστατικών διαφθοράς από απλούς πολίτες.

Το site καταγράφει ανώνυμα τις επαφές με διεφθαρμένους δημοσίους λειτουργούς και ποσοτικοποιεί τη διαφθορά ανά νομό και ανά υπηρεσία.

Διαφθορά στο Δημόσιο; - Μπορείς να την καταγγείλλεις στο www.edosafakelaki.org | iefimerida.gr 0

Οι ιδρυτές του «Έδωσα Φακελάκι» πιστεύουν ότι η καταγραφή και αναγνώριση του προβλήματος είναι το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή του.

Ήδη από τη δημοσιοποίηση του, το site, έχει δεχθεί δεκάδες καταγγελίες και συμβαίνει αυτό που ανέμεναν οι ιδρυτές του. Να διαφανεί ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος.

Αν λοιπόν έχετε πέσει θύμα διαφθοράς, ή αν κόμα αντισταθήκατε, μπορείτε να δημοσιοποιήσετε ανώνυμα την ιστορία σας στο www.edosafakelaki.org. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην καταπολέμηση του προβλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ