Ισπανικό περιοδικό για σκίτσα Μωάμεθ: Μα ξέρει κανείς πώς μοιάζει ο Προφήτης; - iefimerida.gr

Ισπανικό περιοδικό για σκίτσα Μωάμεθ: Μα ξέρει κανείς πώς μοιάζει ο Προφήτης;

Ισπανικό περιοδικό για σκίτσα Μωάμεθ: Μα ξέρει κανείς πώς μοιάζει ο Προφήτης;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μα. . . ξέρει κανείς πώς είναι ο Μωάμεθ;» αναρωτιέται στο εξώφυλλο της Πέμπτης το ισπανικό περιοδικό «L iouves», δίνοντας συνέχεια στο άρθρο που δημοσίευσε στο φύλλο της Τετάρτης σχετικά με την υπόθεση των σκίτσων του Προφήτη.

Μερικές ημέρες μετά τις βίαιες διαμαρτυρίες που συγκλόνισαν τον μουσουλμανικό κόσμο για την αντιισλαμική ταινία αμερικανικής παραγωγής και τη δημοσίευση από τη γαλλική εβδομαδιαία σατιρική εφημερίδα «Charlie Herdo» σκίτσων που κρίθηκαν προσβλητικά για το Ισλάμ, το ισπανικό περιοδικό, προκαλεί νέο κύκλο διαλόγου με τη δημοσίευση των δικών του σκίτσων για τον Μωάμεθ.

Οσο για τα κίνητρα που οδήγησαν το περιοδικό στη δημοσίευση των σκίτσων αυτών, απάντηση στο Reuters που του έθεσε το ερώτημα δεν δόθηκε.

Σε σχόλιο της στη Huffington Post, η εκδότρια του περιοδικού Μάιτε Κίλεθ δήλωσε ότι αποφάσισαν να πάρουν μια χιουμοριστική θέση απέναντι σε ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα.

«Αν δεν μπορείς να απεικονίσεις τον Μωάμεθ, πώς ξέρεις ότι είναι αυτός στα σκίτσα;», διερωτήθηκε σε δηλώσεις που έκανε στον Huffington Post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ