Σοκ - Μητέρα σκότωσε τα πέντε νεογέννητά της για να μην την εγκαταλείψει ο άνδρας της - iefimerida.gr

Σοκ - Μητέρα σκότωσε τα πέντε νεογέννητά της για να μην την εγκαταλείψει ο άνδρας της

Σοκ - Μητέρα σκότωσε τα πέντε νεογέννητα παιδιά της για να μην την εγκαταλείψει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πέντε νεογέννητα παιδιά της ομολόγησε ότι σκότωσε μια 28χρονη γυναίκα από το Χούζουμ της βόρειας Γερμανίας, καθώς φοβόταν ότι αν το μάθαινε ο σύζυγος της ότι έφερε και άλλο παιδί στον κόσμο, εκτός των δύο που ήδη είχε, θα την εγκατέλειπε.

Η 28χρονη γυναίκα είχε ομολογήσει αρχικά ότι σκότωσε δύο από τα νεογέννητα μωρά της, το ένα εκ των οποίων είχε βρεθεί σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στις 2 Μαρτίου του 2006 και το δεύτερο σε ένα χώρο στάθμευσης στις 5 Μαρτίου του 2007.

Μετά την αρχική της ομολογία, η γυναίκα αυτή δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε κι άλλα τρία παιδιά της, τα οποία γεννήθηκαν μετά το 2007 και τα οποία βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού της.

«Ήταν σαφές σε εκείνη ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε άλλο παιδί», δήλωσε η εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση. Υπό το φόβο ότι ο άνδρας της θα την εγκαταλείψει αν μάθαινε ότι είναι έγκυος, η γυναίκα το έκρυβε και στη συνέχεια όταν γεννούσε τα σκότωνε.

Η 28χρονη έχει άλλα δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, ηλικίας οκτώ και 10 ετών αντίστοιχα.

Οταν ο άνδρας της, ο οποίος τελεί υπό ψυχιατρική φροντίδα, ρωτήθηκε για το θέμα, δήλωσε ότι δεν είχε παρατηρήσει τις διαδοχικές εγκυμοσύνες της συζύγου του, όπως άλλωστε και η οικογένεια της τελευταίας.

Η γυναίκα είπε εξάλλου στους ερευνητές της αστυνομίας ότι δεν «ήξερε σε ποιόν να στραφεί», κατέληξε η γενική εισαγγελέας.

Πρωτού φθάσουν στα ίχνη της, οι γερμανικές αρχές είχαν υποβάλει σε εξέταση DNA εκατοντάδες γυναίκες στη βόρεια Γερμανία.

Η νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε χθες ενώπιον δικαστή, μετά την άσκηση δίωξης εναντίον της για πέντε εκούσιες δολοφονίες, και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ