Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τις φήμες για επεισόδιο μεταξύ Κάρολ και Μανωλά - iefimerida.gr

Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τις φήμες για επεισόδιο μεταξύ Κάρολ και Μανωλά

Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα για επεισόδιο μεταξύ Κολ και Μανωλά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίσημη διάψευση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις φήμες για επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Μανωλά και του Ρόι Κάρολ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Livescore» να ενεπλάκησαν σε μεταξύ τους επεισόδιο επειδή ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων εξέφρασε τα παράπονά του για την συνεννόηση με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Κατά την σύντομη αψιμαχία που είχαν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται να αντέδρασε έντονα με την κατάσταση να φτάνει σε σημείο όπου για να μην ξεφύγουν οι ποδοσφαιριστές, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι παίκτες και η διοίκηση των πρωταθλητών σκέφτονται το ενδεχόμενο προσφυγής στην δικαιοσύνη σε περίπτωση που δουν το φως της δημοσιότητας κι άλλες παρόμοιες ειδήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ