Ο λογιστής του Καρούζου διαψεύδει σχέσεις του επιχειρηματία με πολιτικούς - iefimerida.gr

Ο λογιστής του Καρούζου διαψεύδει σχέσεις του επιχειρηματία με πολιτικούς

Ο λογιστής του Καρούζου διαψεύδει σχέσεις του επιχειρηματία με πολιτικούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναγιώτης Καραλής, λογιστής του Γιάννη Καρούζου και ένας από τους πιο βασικούς μάρτυρες την υπόθεση «Καρούζος Gate» διαψεύδει ότι ο επιχειρηματίας είχε την οποιοδήποτε σχέση με τον οποιοδήποτε πολιτικό.

Μιλώντας στο το tovima.gr, ο κ. Καραλής είπε χαρακτηριστικά: «Κανένας πολιτικός από οποιοδήποτε κόμμα δεν έμπλεξε στις συναλλαγές του κ. Καρούζου. Γνώριζα ότι ο ίδιος, σε διάφορες συζητήσεις του, επικαλείτο επαφές με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και άλλους πολιτικούς και του έλεγα να μην μπλέκει ανθρώπους και να μην λέει μεγαλοστομίες. Παρουσίαζε κύκλο εργασιών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με την αγορά ακινήτων και την έκδοση δανείων, όμως τον τελευταίο καιρό είχε καταρρεύσει γιατί ύστερα από παρέμβαση της Πολεοδομίας σταμάτησαν τέσσερα "πρότζεκτ" με αγορά ακινήτων στην Γλυφάδα και στην Κρήτη».

Ο κ. Καραλής φέρεται να γνωρίζει όλες τις δοσοληψίες του Γιάννη Καρούζου, ενώ πριν από τέσσερις μήνες είχε καταθέσει στον αρμόδιο ελεγκτή, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ