Ένα μηνιάτικο για ένα ζευγάρι παπούτσια της κόρης της έδωσε η Μπιγιόνσε - iefimerida.gr

Ένα μηνιάτικο για ένα ζευγάρι παπούτσια της κόρης της έδωσε η Μπιγιόνσε

Ένα μηνιάτικο για ένα ζευγάρι παπούτσια της κόρης της έδωσε η Μπιγιόνσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην Ελλάδα με 600 ευρώ να ζει μια ολόκληρη οικογένεια, όμως στη χώρα της υπερβολής και των καλομαθημένων σταρ αυτό είναι το ποσό που κοστίζει ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια. Γιατί η κόρη της Μπιγιόνσε δεν μπορεί να φοράει στα ποδαράκια της ό,τι κι ό,τι.

Η τραγουδίστρια έδωσε 600 ολόκληρα ευρώ, προκειμένου να αγοράσει στην μόλις 8 μηνών κόρη της Μπλού Άιβι ένα ζευγάρι ροζ αθλητικά παπούτσια, τα οποία είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski. Μάλιστα, τα παπούτσια αυτά σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για εκείνη από τη διάσημη σχεδιάστρια Ρούθ Ντέιβις.

Ένα μηνιάτικο για ένα ζευγάρι παπούτσια της κόρης της έδωσε η Μπιγιόνσε | iefimerida.gr 0

Η Ντέιβις ήταν τόσο περίφημη για το δημιούργημα της, που εξέφρασε τη χαρά της στο facebook. «Ρίξτε μια ματιά στα παιδικά παπουτσάκια που σχεδίασα αποκλειστικά για την κόρη της Μπιγιονσέ, Μπλου Άιβι. Τόσο τέλεια, Σωστά;», έγραψε χαρακτηριστικά, προβάλλοντας με καμάρι τη δουλειά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ