Νάκος προς ΣΔΟΕ και Πεπόνη: Επίσπευση των ελέγχων για τα πολιτικά πρόσωπα - iefimerida.gr

Νάκος προς ΣΔΟΕ και Πεπόνη: Επίσπευση των ελέγχων για τα πολιτικά πρόσωπα

Νάκος προς ΣΔΟΕ και Πεπόνη: Να επισπευθούν οι έλεγχοι των πολιτικών προσώπων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επίσπευση των ελέγχων που αφορούν σε πολιτικά πρόσωπα ζήτησε με επιστολή προς τον εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος και τον ειδικο γραμματέα του ΣΔΟΕ, ο πρόεδρος της επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, Αθανάσιος Νάκος.

Μέσω της επιστολής του ζητά συγκεκριμένα, στη περίπτωση που, μεταξύ των ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ πολιτικών προσώπων βρίσκονται και πρόσωπα που ελέγχονται από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή «να επισπευσθούν και να εξετασθούν οι παραπάνω περιπτώσεις κατά προτεραιότητα».

Ο κ. Νάκος απέστειλε το αίτημα για επίσπευση προς τους Γρηγόρη Πεπόνη και Στυλιανό Στασινόπουλο, μετά την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής μετά και την χθεσινοβραδυνή συνεδρίασή της, επισημαίνοντας πως είναι ανάγκη «να αποφευχθούν καθυστερήσεις στον έλεγχο των σχετικών υποθέσεων, που δημιουργούν και υπόνοιες συγκάλυψης στην ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ