Στο σφυρί η έπαυλη του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία - iefimerida.gr

Στο σφυρί η έπαυλη του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία

Στο σφυρί η έπαυλη του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα και τον Μπερλουσκόνι φαίνεται πως χτύπησε η οικονομική κρίση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας βγάζει στο σφυρί την πολυτελή βίλα του στην Τσερτόζα της βορειοδυτικής Σαρδηνίας

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της αριστερής εφημερίδας Republica,, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναζητάει αγοραστή από το καλοκαίρι του 2009, όταν ένας παπαράτσι στο νησί τράβηξε 7.000 φωτογραφίες του εσωτερικού της κατοικίας και των φιλοξενουμένων της, ανάμεσα στους οποίους πολλές γυμνόστηθες νεαρές γυναίκες.

Αντιπρόσωποι της κτηματομεσιτικής εταιρείας Idra srl, η οποία διαχειρίζεται τα ακίνητα του Μπερλουσκόνι, θα συναντηθούν εντός των προσεχών ημερών, πιθανότατα στο Παρίσι, με εκπροσώπους του αγοραστή που σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι είναι άραβας πρίγκιπας ή Ρώσος πολυεκατομμυριούχος.

Η βίλα Τσερτόζα έκτασης 1.200 στρέμματα, είναι διπλάσια από την έκταση του Βατικανού,

περιλαμβάνει τρεις επαύλεις και βρίσκεται στο πιο κοσμοπολίτικο κομμάτι της Σαρδηνίας, την Κόστα Σμεράλντα, στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού.

Η πιο ωραία από τις τρεις επαύλεις είναι αυτή που διαμένει ο ίδιος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι: 2.600 τετραγωνικά μέτρα με επτά κρεβατοκάμαρες και περίπου 10 ακόμα δωμάτια ανάμεσα στα μπάνια, τις κουζίνες και τα σαλόνια.

Η δεύτερη έπαυλη φιλοξενεί τα παιδιά από το δεύτερο γάμο του και η τρίτη σημαντικούς καλεσμένους, όπως για παράδειγμα το ζεύγος Μπλερ ή τον Βλαντίμιρ Πούτιν, με τον οποίο μάλιστα ο Μπερλουσκόνι διατηρεί καλές σχέσεις και τον φιλοξενεί συχνά.

Η Βίλα Τσερτόζα περιλαμβάνει ακόμα μια τεχνητή λίμνη, ένα τεχνητό ηφαίστειο, επτά πισίνες, θερμοκήπιο με ορχιδέες και χιλιάδες φοίνικες, κάκτους και σπάνια φυτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ