Πάτινσον και Στιούαρντ άφησαν πίσω τους σκάνδαλα και χωρισμούς - iefimerida.gr

Πάτινσον και Στιούαρντ άφησαν πίσω τους σκάνδαλα και χωρισμούς

Πάτινσον και Στιούαρντ άφησαν πίσω τους σκάνδαλα και χωρισμούς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντείνονται οι φήμες ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρντ είναι και πάλι μαζί, με το περιοδικό People να αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι ο ηθοποιός είναι πολύ κοντά στο να συγχωρέσει την απιστία της και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό το ζευγάρι έχει ήδη συναντηθεί και συζητήσει από κοντά τα προβλήματα της σχέσης και το σκάνδαλο της απιστίας της Κρίστεν και πλέον περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί.

«Ο Ρομπ είχε πληγωθεί πάρα πολύ και έλεγε πως με τίποτα δεν θα τη συγχωρούσε. Αλλά το να μην μιλάς με έναν άνθρωπο που θεωρούσες πως είναι η αρχή και το τέλος στη ζωή σου είναι πιο δύσκολο από ό,τι και ο ίδιος πίστευε» αναφέρει πηγή του περιοδικού.

Αυτές τις μέρες πάντως, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι μαζί, καθώς εκείνη έχει ταξιδέψει από την Τετάρτη στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ