Μοντέλα εναντίον μπράβων και μποξέρ σε underground fight club [εικόνες+ βίντεο] - iefimerida.gr

Μοντέλα εναντίον μπράβων και μποξέρ σε underground fight club [εικόνες+ βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι ανάμεσα σε πυγμαχικό αγώνα, casting και underground πάρτι έχει εξελιχθεί το Friday Night Throwdown, ένα παράνομο fight club που λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή κάτω από την γέφυρα του Μπρούκλιν με πρωταγωνιστές άντρες μοντέλα που βγάζουν το μεροκάματο παλεύοντας με ότι τοπικό κατακάθι υπάρχει διαθέσιμο.

Ακούγεται εντελώς αυτοκαταστροφικό το να είσαι μοντέλο και να ρισκάρεις να καταστρέψεις το πρόσωπό σου ανεβαίνοντας στο ρινγκ με ανερχόμενους μποξερ, έμπειρους μπράβους, λιμενεργάτες, άστεγους και οποιαδήποτε άλλο έχει διάθεση να σε δει να βγαίνεις νοκ άουτ. Αλλά αυτό ακριβώς κάνουν δεκάδες ανερχόμενα μοντέλα στην Νέα Υόρκη που δηλώνουν κάθε Παρασκευή συμμετοχή στο Friday Night Throwdown.

Μοντέλα εναντίον μπράβων και μποξέρ σε underground fight club [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι διοργανωτές προειδοποιούν τα μοντέλα πως πρόκειται για κανονικό αγώνα, από τον οποίο είναι πολύ πιθανό να φύγουν ματωμένα. Και στην συνέχεια τους προσφέρουν και 150 δολάρια τον αγώνα. Επίσης τους δίνουν και κίνητρο να αγωνιστούν καλά, καθώς αν το κοινό τους συμπαθήσει (ανεξάρτητα αν νικήσουν ή όχι) τους καλούν πίσω με αμοιβή που μπορεί να φτάσει και τα 500 δολάρια ανά αγώνα.

Μοντέλα εναντίον μπράβων και μποξέρ σε underground fight club [εικόνες+ βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ταυτόχρονα με τους αγώνες στο Friday Night Throwdown έρχονται και παίζουν οι καλύτεροι underground djs και ανερχόμενα ροκ συγκροτήματα, κάνοντας το event να μοιάζει περισσότερο με πάρτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ