Ο Μανώλης Μητσιάς απαντά στο περιβόητο tweet του Μανώλη Καψή - iefimerida.gr

Ο Μανώλης Μητσιάς απαντά στο περιβόητο tweet του Μανώλη Καψή

Ο Μανώλης Μητσιάς απαντά στο περιβόητο tweet του Μανώλη Καψή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίθεση του γνωστού δημοσιογράφου σε Αλεξίου και Γαλάνη, αλλά και η περιουσιακή κατάσταση του Γιώργου Νταλάρα αποτέλεσαν θέμα σχολιασμού του Μανώλη Μητσιά.

Την έκπληξη του για τους χαρακτηρισμούς του Μανώλη Καψή για την Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη εκφράζει ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς ασκώντας ταυτόχρονα αυστηρή .... κριτική στις δημοσιογραφικές του επιδόσεις. «Ήταν λάθος του κ. Καψή αυτό το πράγμα. Δεν επιτρέπεται για ένα δημοσιογράφο να μιλάει με αυτό τον τρόπο για δύο σπουδαίες τραγουδίστριες, οι οποίες λάμπρυναν το χώρο του ελληνικού τραγουδιού όλα αυτά τα χρόνια. Ας κοιτάξει να γίνει πρώτα καλός και σοβαρός δημοσιογράφος ο κύριος Καψής και μετά να κριτικάρει... Αλίμονο. Χωρίς να έχει στοιχεία, πώς βγαίνει και μιλάει έτσι στον αέρα;»

Ο Μανώλης Μητσιάς απαντά στο περιβόητο tweet του Μανώλη Καψή  | iefimerida.gr 0

Ο δημοσιογράφος προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις προ καιρού όταν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού αναφέρθηκε απαξιωτικά στις Δήμητρα Γαλάνη και Χαρούλα Αλεξίου με αφορμή τις φορολογικές τους δηλώσεις. Το γεγονός αυτό σχολιάζει ο Μανώλης Μητσιάς στο περιοδικό ΕΓΩ, αναφερόμενος ταυτόχρονα και στη διένεξη του Γιώργου Νταλάρα με το Γιάννη Αγγελάκα.

«Γιατί να ντρέπεται ο Γιώργος αν έβγαλε τα χρήματα του με έντιμο τρόπο; Αλίμονο, δηλαδή! Αν αύριο κερδίσω το Λόττο, θα πρέπει να κρύβομαι; Για ποιο λόγο;», αναρωτιέται ο Μανώλης Μητσιάς. « Φοβάται κανείς και κρύβεται όταν υπάρχει κάτι το ψεύτικο. Όταν κερδίζεις τα πάντα φανερά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Γιώργος υπήρξε ένας πολύ καλός τραγουδιστής, όχι όμως ο μοναδικός... Οι κολακείες των άλλων ίσως τον έκαναν να μην πατά σταθερά στη γη... Κάποια στιγμή, είχε δύναμη από την εξουσία που του έδωσαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι εφημερίδες, συγκεκριμένο συγκρότημα τύπου, οι υπουργοί, οι πρωθυπουργοί. Δεν ξέρω πώς τη χρησιμοποίησε ο Γιώργος, αλλά μάλλον λάθος τη χρησιμοποίησε.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ