Το Street View των Google maps έρχεται και στα κινητά σε δύο εβδομάδες - iefimerida.gr

Το Street View των Google maps έρχεται και στα κινητά σε δύο εβδομάδες

Το Street View των Google maps έρχεται και στα κινητά σε δύο εβδομάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά έχουν ακουστεί για τους χάρτες iOS 6 Maps της Apple, ωστόσο σε περίπτωση που δεν είναι ικανοί να ανταποκριθούν και να καλύψουν το κενό που άφησαν οι Google maps, τότε ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι η χρήση των Google Maps ως διαδικτυακή εφαρμογή (web app.), ενώ έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι το Street View θα είναι σύντομα προσβάσιμο και από τα smartphones.

Αν και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο χρόνο για να μάθουμε αν θα καταφέρουν όντως να αντικαταστήσουν την Google επάξια οι χάρτες της Apple, ο Ντέιβιντ Πόγκ απο την εφημερίδα The New York Times αναφέρει ότι «ενώ βιώσαμε κάποιες ατυχίες που σχετίζονται με το σύστημα πλοήγησης, το Street View θα είναι προσβάσιμο σε δύο εβδομάδες.»

Η δήλωση αυτή κάνει σίγουρα την αναμονή λίγο πιο εύκολη, ωστόσο, οι χρήστες ανυπομονούν να δουν τους νέους χάρτες και να δοκιμάσουν στην πράξη τις δυνατότητές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ