Με αντικαταθλιπτικά το μοντέλο που είδε τον Γιγουρτάκη να ξεψυχάει δίπλα της - iefimerida.gr

Με αντικαταθλιπτικά το μοντέλο που είδε τον Γιγουρτάκη να ξεψυχάει δίπλα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, η Ειρήνη Λάσπα, το μοντέλο με την οποία μοιράστηκε την τελευταία νύχτα της ζωής του, μιλάει για την μοιραία νύχτα και το πως δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει τα όσα έζησε.

«Είχαμε τσακωθεί θυμάμαι, όπως άλλωστε συνέβαινε συχνά. Είχαμε μια σχέση παθιασμένη. Στα άκρα. Αρρωστημένη. Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Με κάλεσε ξανά και μου είπε ότι έχει αρρυθμίες, πόνο στην πλάτη και τσιμπήματα στο στήθος. Πήρα το αυτοκίνητο και σε πέντε λεπτά ήμουν εκεί. Όταν άνοιξε την πόρτα και τον είδα ήταν χλωμός και φαινόταν ταλαιπωρημένος. Του ζήτησα να πάμε σε γιατρό αλλά δεν δέχτηκε. Θεώρησε ότι ήταν άλλη μια κρίση. Πέσαμε για ύπνο στις 06:00 το πρωί.

Κάποια στιγμή άκουσα μέσα στον ύπνο μου ήχους. Ξύπνησα και τον είδα στην άκρη του κρεβατιού, διπλωμένο, να βγάζει αφρούς από το στόμα. Έβαλα το χέρι μου και προσπάθησα να του επαναφέρω τη γλώσσα που είχε γυρίσει. Του μιλούσα. Κάλεσα παράλληλα το 166. Το ασθενοφόρο, ενώ υπήρχε στη Βούλα διαθέσιμο, έφτασε σε 20 λεπτά. Λίγο πριν φτάσουν οι διασώστες, ο Νίκος είχε ηρεμήσει. Τοποθέτησαν στο σώμα του το μηχάνημα ανάνηψης. Η φωνή του ενός "δεν ανταποκρίνεται" έχει μείνει καρφωμένη στο μυαλό μου». Έτσι περιγράφει το μοντέλο (και φοιτήτρια) Ειρήνη Λάσπα στο Εγώ Weekly τα όσα συνέβησαν την μοιραία νύχτα της 12 Οκτωβρίου του 2011.

Την οποία και ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει, όπως προκύπτει από την δήλωσή της : «Για περίπου έξι μήνες δεν έβγαινα από το σπίτι. Δεν ήθελα να δω κανέναν. Όλο αυτό το διάστημα βγήκα μόνο τρεις φορές για να πάω σε ένα μέρος που πηγαίναμε μαζί. Εκεί μιλούσα μόνη μου και αισθανόμουν ότι επικοινωνούσαμε. Μάλιστα ξεκίνησα και θεραπεία με αντικαταθλιπτικά. Όμως στο τέλος κατάλαβα ότι έχω άμυνες, έχω ψυχή, και σταμάτησα. Και το έκανα διότι αυτά τα χάπια μπορεί να σε οδηγήσουν στην αυτοκτονία. Αν δεν είχα δίπλα μου την οικογένεια μου σε αυτή την περιπέτεια, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να είχα κάνει».

Αυτή την στιγμή η Ειρήνη Λάσπα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να κάνει πρακτική. Αλλά η ανάμνηση του Νίκου την ακολουθεί : «Έχω ρούχα του, αντικείμενα που χρησιμοποιούσε, και έχω χτυπήσει στο κορμί μου το όνομα του. θα τον κουβαλάω πάντα μέσα μου. Κάποιες φορές, όταν αισθάνομαι την ανάγκη να τον έχω δίπλα μου, αγκαλιάζω τα ρούχα του και κοιμάμαι αγκαλιά μαζί τους. Είναι λυτρωτικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ