Συγκάλυψη ή αδιαφορία; Ολη η εξώδικη επιστολή Ζωγραφάκη στον Πετσάλνικο για το Καρούζος gate

Τουλάχιστον από τις 11 Απριλίου του 2011 το σύνολο του πολιτικού κόσμου γνώριζε τις σοβαρότατες καταγγελίες του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη αναφορικά με τη δράση και την πτώχευση των εταιρειών του Γιάννη Καρούζου.

Ο επιχειρηματίας είχε στείλει εξώδικη ενημερωτική επιστολή στον τότε πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο με την παράκληση προς αυτόν να την κοινοποιήσει σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αυτό που όμως έχει ιδιαίτερη σημασία δεν είναι μόνο τα όσα περιγράφονται για τη δράση και την επιχειρηματική λειτουργία του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζο επί σειράν ετών. Από την εξώδικη ενημέρωση προκύπτει ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου και όλες οι θεσμικές αρχές ΣΔΟΕ, Δικαιοσύνη, Ορκωτοί Λογιστές κ.λπ. είχαν γνώση των συγκεκριμένων καταγγελιών για το «Καρούζος Gate» και αντί να τις εξετάσουν και ενδεχομένως να τις απορρίψουν ή να προχωρήσει η διερεύνησή τους, απλώς τις αγνόησαν.

Οπως τονίζει μάλιστα ο καταγγέλων μόνον ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης μπήκε στον κόπο να του απαντήσει για να του πει ότι έκανε καλά που απευθύνθηκε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ