Δίδυμες Playmate «τσίμπησε» χθες το βράδυ ο πρώην της Κέιτι Πέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Δίδυμες Playmate «τσίμπησε» χθες το βράδυ ο πρώην της Κέιτι Πέρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «θλίψη» για το χωρισμό του με την Κέιτι Πέρι έπνιξε ο Ράσελ Μπράντ με το διαβόητο ζεύγος διδύμων Playmate Κάρλα και Μελίσα Χόου. Οι ίδιες με τις οποίες είχε εμφανιστεί και ο Τομ Κρουζ σε Λονδρέζικο club μέρες μετά τον δικό του χωρισμό.

«Μόλις άνοιξαν τα φώτα υπήρχαν κάποιες Αμερικανίδες που ούρλιαζαν. Ο Ράσελ τους είπε ότι είναι περίεργες και δεν τον ενδιαφέρουν και μετά έστρεψε το βλέμμα του σε εμάς. Ένας βοηθός του μας είπε να τον περιμένουμε απέξω. Ο Ράσελ ήρθε κοντά, άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου, μας είπε πόσο ωραίες είμαστε και ότι δεν πιστεύει ότι είμαστε δίδυμες και μετά μας ρώτησε αν θέλουμε να πάμε μαζί του πίσω στο σπίτι του. Πριν προλάβουμε να απαντήσουμε εμφανίστηκε ένας παπαράτσι. Οπότε απλά πήρε τα νούμερα των τηλεφώνων μας και έφυγε».

Δίδυμες Playmate «τσίμπησε» χθες το βράδυ ο πρώην της Κέιτι Πέρι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Έτσι περιέγραψε το πρώτο μέρος της βραδιάς της με τον Ράσελ Μπράντ η Κάρλα Χόου. Χωρίς να διευκρινίσει αν όντως ο Ράσελ τους τηλεφώνησε μετά. Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά το comedy show του πρώην της Κέιτι Πέρι σε ένα club του Μπέβερλι Χιλς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ