Θεόφιλος Μαυρόπουλος λέγεται ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής στην Πεύκη - iefimerida.gr

Θεόφιλος Μαυρόπουλος λέγεται ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής στην Πεύκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεόφιλος Μαυρόπουλος του Αλεξάνδρου λέγεται ο δράστης που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή της Πεύκης. Ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1990 στο Μαρούσι και τα στοιχεία του δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ.

Έφοδο στο πατρικό σπίτι του δράστη που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή στην Πεύκη και νοσηλεύεται τραυματισμένος στον "Ερυθρό Σταυρό" πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική καθώς αποτύπωμά του είχε βρεθεί παλαιότερα σε "γιάφκα" της οργάνωσης "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς".Πρόκειται για φοιτητή σε ΤΕΙ της Μυτιλήνης ηλικίας 21 ετών, ενω μέχρι τα Χριστούγεννα ζούσε στο πατρικό του που βρίσκεται στο Χολαργό .Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του τραυματισμένου δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την Αστυνομία.

H βαλλιστική έρευνα έδειξε ότι τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην επίθεση είναι «καθαρά» όσον αφορά τρομοκρατικές πράξεις, ερευνάται ωστόσο το ενδεχόμενο τα όπλα να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή άλλες παράνομες πράξεις.

Οι Αρχές προσπαθούν τώρα να βρουν την άκρη του νήματος στην ενέδρα θανάτου της Πεύκης. Ο τραυματίας μάλιστα ανέφερε τα στοιχεία προσώπου που ανήκει στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης, γεγονός που περιπλέκει περισσότερο την υπόθεση και βάζει στο παιχνίδι και την Αντιτρομοκρατική.

Ο δεύτερος δράστης, ο οποίος πήρε το περιπολικό και έσυρε τον τραυματισμένο αστυνομικό για πενήντα μέτρα προκειμένου να αρπάξει το όχημα, εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει τραυματιστεί από την ανταλλαγή πυρών. Ωστόσο άγνωστα παραμένουν ακόμα τα κίνητρα των δραστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ