Λιβανός: «Δέχομαι απειλές - Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω» - iefimerida.gr

Λιβανός: «Δέχομαι απειλές - Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω»

Λιβανός: «Δέχομαι απειλές - Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σοβαρά στοιχεία που έχει καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές για την υπόθεση Καρούζου έκανε λόγο ο Ιωσήφ Λιβανός.

Ο κτηματομεσίτης που αναφέρθηκε στους κυρίου Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ για την υπόθεση, ωστόσο παρά τις επίμονες ερωτήσεις δεν έδωσε σαφή απάντηση για τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

«Υπάρχουν γεγονότα και ενδείξεις. Εχω καταθέσει σοβαρά στοιχεία και έχω ρητή απαγόρευση μέχρι να καταθέσω να μην μιλήσω για την υπόθεση. Δέχομαι απειλές. Κατέθετα επί 14 ώρες και αυτά που έχω να πω είναι τόσα πολλά που θα χρειαστούν 3 μέρες επί 14 ώρες για να τα καταθέσω. Υπάρχουν στοιχεία που αφορούν και το ΣΔΟΕ και τις εισαγγελικές αρχές. Στις επόμενες μέρες θα βγουν κάποιες ανακοινώσεις. Εχω ήδη καταθέσει 5.000 τραπεζικά έγγραφα. Οι λογαριασμοί τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έπρεπε να είχαν ανοίξει από καιρό», ανέφερε ο κ. Λιβανός προσθέτοντας πως θα περιμένει το πόρισμα του ΣΔΟΕ για να μιλήσει.

Αναφορικά με τη σχέση του κατασκευαστή κ. Καρούζου με τον κ. Μεϊμαράκη ο κ. Λιβανός είπε: «Ο Καρούζος ήταν κατηγορούμενος σε 95 υποθέσεις. Ο Μεϊμαράκης παρασύρθηκε. Δεν θα μπορούσε να κάνει κουμπαριά με κάποιον που ήταν κατηγορούμενος σε 95 υποθέσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ