H Κάιλι Μινόγκ δείχνει σε όλους τα γυμνά οπίσθιά της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

H Κάιλι Μινόγκ δείχνει σε όλους τα γυμνά οπίσθιά της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια διαφήμιση, άκρως καλλιτεχνική, αλλά και άκρως... αποκαλυπτική πρωταγωνιστεί η αυστραλιανή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, η οποία εντυπωσίασε όχι τόσο με τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά με τις... αναλογίες της!

Στο βίντεο η Μινόγκ το μόνο που εμφανίζεται να κάνει είναι να... ανεβαίνει αργά αργά αλλά με πολύ χάρη κάποιες σκάλες. Φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος που άφησε τους πάντες άφωνους, αλλά το γεγονός ότι φορούσε ένα μακρύ, λευκό φόρεμα το οποίο άφηνε παντελώς ακάλυπτα τα οπίσθιά της!

Στη διαφήμιση την οποία έχει επιμεληθεί η καλλιτέχνιδα Κατερίνα Γιεμπ, την ώρα που η Κάιλι Μινόγκ γυρνά την πλάτη της στην κάμερα και αρχίζει να ανεβαίνει τη σκάλα αποκαλύπτοντας την «πίσω όψη του σώματός της», μια φωνή από πίσω ακούγεται να λέει: «Είστε σίγουροι ότι η περιουσία της είναι πλήρως ασφαλισμένη;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ