Ποιον διάσημο σεφ «καβάτζωσαν» από τώρα Πιτ και Τζολί για το χριστουγεννιάτικο δείπνο - iefimerida.gr

Ποιον διάσημο σεφ «καβάτζωσαν» από τώρα Πιτ και Τζολί για το χριστουγεννιάτικο δείπνο

Ποιον διάσημο σεφ «καβάτζωσαν» από τώρα Πιτ και Τζολί για το χριστουγεννιάτικο δ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι ακόμα τρεις μήνες μακριά, όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, για αυτό και ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί φρόντισαν από τώρα να «κλείσουν» τον σεφ που θα ετοιμάσει το γιορτινό τους δείπνο, ο οποίος μάλιστα δεν είναι όποιος κι όποιος.

Το λαμπερό ζευγάρι επέλεξε τον πιο διάσημο μάγειρα της Αγγλίας, τον Τζέιμι Όλιβερ, προκειμένου να μαγειρέψει τα Χριστούγεννα για την οικογένειά τους,

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στο σπίτι τους στο Σάρεϊ της Αγγλίας, και ο Μπραντ πρότεινε τον Όλιβερ, με το οποίο είχε φιλική σχέση από τότε που ήταν παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον, να είναι εκείνος που θα φροντίσει ώστε να είναι όλα τέλεια το βράδυ των Χριστουγέννων.

Ποιον διάσημο σεφ «καβάτζωσαν» από τώρα Πιτ και Τζολί για το χριστουγεννιάτικο δείπνο | iefimerida.gr 0

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα, αρχικά ζήτησε από τον Τζέιμι να του κάνει μαθήματα μαγειρικής, ώστε να ετοιμάσει ο ίδιος το χριστουγεννιάτικο δείπνο για την Αντζελίνα και τα παιδιά τους, όμως επειδή ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως τελικά κατέφυγε στη σίγουρη λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ