Προληπτικές προσαγωγές στο Κέντρο - Ελεγχοι σε άτομα με σακίδια - iefimerida.gr

Προληπτικές προσαγωγές στο Κέντρο - Ελεγχοι σε άτομα με σακίδια

Προληπτικές προσαγωγές στο Κέντρο - Ελεγχοι σε άτομα με σακίδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται από νωρίς σε όλους τους δρόμους της Αθήνας κάνουν ελέγχους σε περαστικούς και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε να προχωρήσουν σε προληπτικές προσαγωγές ατόμων που θεωρήθηκαν ύποπτα.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κάνουν σταματούν άτομα που έχουν σακίδια προκείμενου να διαπιστώσουν αν μεταφέρουν βόμβες μολότοφ ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιούν στην πορεία εναντίον των αστυνομικών και οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Την ίδια ώρα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν άντρα της ομάδας Ζ στο φανάρι της Πατησίων με την Στουρνάρη, όταν αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μηχανή και να ρίξει στο έδαφος το αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε με σπασμένο πόδι στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ