8 top secret αμερικάνικες σειρές που έρχονται

Πριν τα φέρει στην Ελλάδα ο Ant-1 και το ΣΚΑΪ και πριν τις ανακαλύψουν οι φίλοι σου από στόμα σε στόμα, μάθε πρώτος τις πιο αναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες στους αμερικανικούς δέκτες. Η ποικιλία είναι μεγάλη και περιέχει από σειρές επιστημονικής φαντασίας και αστυνομικού μυστηρίου μέχρι κωμωδίες και animation. Βάλτε το καλαμπόκι στο κατσαρολάκι και ετοιμαστείτε να απολαύσετε πρώτη προβολή!

«Awake» – NBC

Το θρίλερ μυστηρίου που πατάει στα μονοπάτια που άνοιξε το «Inception» είναι ένα ταξίδι μεταξύ δύο παράλληλων διαστάσεων. Ο ήρωας -Jason Isaacs- ψάχνει να βρει ποιο από τα δύο μέλη της οικογένειάς του έχασε σε τροχαίο ατύχημα: τη γυναίκα ή τον γιο του. Κοιμισμένος ή ξυπνητός, ο ήρωας παλεύει να κρατήσει και τις δύο πραγματικότητες ζωντανές, ενώ τον παρακολουθούμε να εξιχνιάζει διάφορες υποθέσεις με βάση τα στοιχεία που αντλεί από τους δυο παράλληλους κόσμους που επισκέπτεται τακτικά.

«Pan Am» – ABC

Οι αμερικάνικες αερογραμμές αποκτούν λίγη από την αίγλη της γλυκύτατης Cristina Ricci και ταξιδεύουν σε μια Mad Men εποχή με χιούμορ και έξυπνη διάθεση. Αν έχεις ενδιαφέρον για λόγια του αέρα και ρετρό αναφορές, συντονίσου.

«Grimm» - NBC

Η σειρά που ξαναζωντανεύει τις ιστορίες των αδερφών Grimm είναι γεγονός. Ο ήρωας είναι γνήσιος απόγονος των αδερφών Grimm και μπορεί να δει πίσω από τους περαστικούς πλάσματα βγαλμένα από τη σφαίρα της φαντασίας. Η Κοκκινοσκουφίτσα βγάζει δόντια και το δάσος καταπίνει τον Χάνσελ και την Γκρέτελ, οπότε μη χάσεις επεισόδιο!

«Torchwood: Miracle Day» – Starz

Το Torchwood πάει Αμερική και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός! Οι κυνηγοί εξωγήινων ψάχνουν αυτή τη φορά την αιτία που έχει κάνει τον πληθυσμό της Γης να μην πεθαίνει! Αν είσαι fan του Captain Jack και της παρέας του, μην το πολυσκεφτείς.

«The New Girl» - FOX

Η κοπελίτσα που μοιάζει τόσο με τη Katy Perry είναι η Zooey Deschanel και είναι το πιο ενδιαφέρον indie πρόσωπο τελευταία. Η πρωταγωνίστρια του New Girl, ως μία άλλη Phoebe, φέρνει τη τρέλα της και τη παρέα της σε ένα ξέφρενο πάρτυ τραγελαφικών καταστάσεων που δεν σε αφήνει να κάνεις zapping. Απολαύστε χωρίς ενοχές το χωρισμό της.

«Terra Nova» – FOX

Παραγωγή υψηλού budget, που εκτυλίσσεται σε ένα απώτερο μέλλον και μεταφέρει τη δράση του σε ένα πράσινο παράδεισο αλά Avatar. Με την υπογραφή του Stephen Spielberg να στοιχειώνει τα credits, και τα συμπαθή ερπετά -μιλώ για δεινόσαυρους, αγαπητέ τηλεθεατή- να επανεμφανίζονται αρκετά χρόνια μετά το Jurassic Park, το project είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο.

«Smash» – NBC

Σκεφτείτε το ως ένα Glee χωρίς τα σπαστικά nerds και τα ειδύλλια του γυμνασίου. Πρόκειται για ένα ενήλικο μουσικό δράμα με την πρωτάρα Katharine McPhee και τις ίντριγκες αλά Black Swan για το μιούζικαλ Merylin στο Broadway. Μεταξύ άλλων, θα δείτε και τις Debra Messing και Angelica Huston.

«Napoleon Dynamite» – FOX

Το animation που ή λατρεύεις ή μισείς επιστρέφει μετά τη πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη, τιμώντας ,πάντα, την παράδοση του κάφρικου αμερικάνικου animation. Το cast επιστρέφει ενωμένο και δίνει τη φωνή στον Napoleon και τη παρέα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fox ABC NBC Starz Cristina Ricci Stephen Spielberg Torchwood

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ