Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου «έξυπνου τηλεφώνου» της HTC - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου «έξυπνου τηλεφώνου» της HTC

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone της HTC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν άσσο στο μανίκι της φαίνεται πως κρύβει και η Ταϊβανέζικη HTC, αφού ετοιμάζει ένα νέο «έξυπνο» τηλέφωνο που θα διαδεχθεί το HTC One X και για το οποίο ελάχιστα πράγματα ήταν μέχρι σήμερα γνωστά. Ωστόσο οι πληροφορίες που διέρρευσαν κάνουν λόγο για μία πολλά υποσχόμενη συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GSM Arena η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080p, ενώ θα έχει ίδιο μέγεθος με το Galaxy Note 2, γεγονός που το καθιστά «phablet», (η λέξη προέρχεται απο το συνδυασμό των λέξεων phone και tablet)

Ο επεξεργαστής που κρύβει μέσα του θα είναι τετραπύρηνος Snapdragon S4 Pro, θα έχει αποθηκευτικό χώρο 64GB και θα έχει και δυο κάμερες, μια πίσω με 12megapixel και μια μπροστινή για βιντεοκλήσεις στα 2megapixel, ενώ το λογισμικό που θα «τρέχει» θα είναι πιθανά η επόμενη έκδοση του Android Jelly Bean, 4.1.2.

Η ονομασία του ωστόσο αποτελεί ακόμα μυστήριο. Επικαλούμενο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έλαβε μέσα από την ίδια την HTC, το GSM Arena αναφέρει πως η συσκευή θα κατασκευαστεί για λογαριασμό της Google και θα κυκλοφορήσει ως Google Nexus 5, όπως ακριβώς έγινε και με το Nexus 7 το οποίο κατασκευάστηκε από την ASUS.

Εάν τελικά η HTC συνεργαστεί με την Google, αυτό θα είναι αναπόφευκτα η επάνοδός της στην κορυφή, κάτι που αυτήν την περίοδο χρειάζεται όσο τίποτε άλλο, αφού η εταιρεία που βοήθησε στην εδραίωση του Android, τα τελευταία χρόνια έχασε τη δημοτικότητά της.

Για όσους αναρωτιούνται τι θα γίνει τελικά με το Sense UI, είναι πολύ πιθανό όπως ακούγεται, η εταιρεία να κατασκευάσει δυο συσκευές, μια για την Google με Android και μια με το λογότυπο της HTC η οποία βέβαια θα περιλαμβάνει το γραφικό περιβάλλον Sense.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ