Μουρίνιο: «Θέλω να παραμείνω προπονητής μέχρι τα 70 μου» - iefimerida.gr

Μουρίνιο: «Θέλω να παραμείνω προπονητής μέχρι τα 70 μου»

Ζοσέ Μουρίνιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να παραμείνει στους πάγκους έως τα 70 του χρόνια εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

«Καταλαβαίνω απόλυτα για ποιο λόγο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχίζει να δουλεύει σε αυτή την ηλικία και νομίζω ότι θα κάνω το ίδιο και εγώ. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και να προπονώ. Αλλά είμαι ακόμα μικρός, καθώς τον προσεχή Ιανουάριο θα γίνω μόλις 50 και έχω ακόμα χρόνο μπροστά μου», τόνισε αρχικώς ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Βέβαια, όταν γίνεσαι 50, είναι μια ηλικία που σε κάνει να κοιτάς το παρελθόν σου, αλλά να κοιτάς και μπροστά. Είμαι χαρούμενος επειδή ότι έχω κάνει έως τώρα, θεωρώ πως είναι εξαιρετικό. Κοιτάζω στο παρελθόν και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει δώσει ο Θεός. Ταυτόχρονα κοιτάζω μπροστά και νιώθω καλύτερος από ποτέ, πιο δυνατός από ποτέ, με περισσότερη εμπειρία και πιστεύω ότι είμαι στην αρχή της καριέρας μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ