Ιμπαγάσα: «Δεν γίνεται στα 36 να τρέχω περισσότερο από εσάς» - iefimerida.gr

Ιμπαγάσα: «Δεν γίνεται στα 36 να τρέχω περισσότερο από εσάς»

Ιμπαγάσα: «Δεν γίνεται στα 36 να τρέχω περισσότερο από εσάς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» και έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως πρέπει να προσπαθούν ακόμη περισσότερο μέσα στο γήπεδο.

«Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας, δεν γίνεται. Από την στιγμή που μπορώ και τρέχω εγώ που είμαι 36 χρονών, άρα πρέπει να τρέχουμε όλοι ακόμη περισσότερο. Έτσι μονάχα θα γίνουμε καλύτεροι», είπε ο Αργεντίνος άσος στους συμπαίκτες του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει για την ομιλία του «Κάνιο»:

«Ποιος σας είπε ότι φτάνει μόνο το ταλέντο για να παίξετε σε μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού; Χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά, ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μην τρέχετε περισσότερο από εμένα μέσα στο γήπεδο. Να το κάνω εγώ σ' αυτή την ηλικία και εσείς να μην ακολουθείτε;».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ