Συνέλαβαν εκατομμυριούχο με διαλυμένη μύτη λόγω κόκας [εικόνα] - iefimerida.gr

Συνέλαβαν εκατομμυριούχο με διαλυμένη μύτη λόγω κόκας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συνταξιούχος Άγγλος μεσίτης Τζέιμς Μπράουν βρέθηκε στο κρατητήριο της πόλης του Swansea όταν οι τροχονόμοι που τον σταμάτησαν βρήκαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης κρυμμένη στην κάμπριο Bentley που οδηγούσε και όπλα χωρίς άδεια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Αν και αυτό που έκανε το γύρο του κόσμου είναι η φωτό που δείχνει την διαλυμένη μύτη του μετά από οχτώ χρόνια καθημερινής χρήσης κοκαΐνης.

Έχοντας κερδίσει εκατομμύρια λίρες από την δουλειά του ως μεσίτης στο Λονδίνο, ο Τζέιμς Μπράουν αποφάσισε να βγει στην σύνταξη στα 36 του και να μετακομίσει στην Πορτογαλία. Εκεί που εθίστηκε στην κοκαΐνη και τον γρήγορο τρόπο ζωής.

Εννιά χρόνια μετά αποφάσισε να επιστρέψει για διακοπές στην Αγγλία, κουβαλώντας μαζί του την απαραίτητη ποσότητα κοκαΐνης για την καθημερινή του χρήση. Την οποία και είχε κρύψει στους αεραγωγούς της πολυτελούς Bentley που οδηγούσε.

Καθώς επίσης και τρία όπλα χωρίς άδεια (ένα ήμι-αυτόματο Walther PP1, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί ο Τζέιμς Μπόντ, ένα Ρωσικό Tula Tokarev και ένα ντουφέκι), αφού ήταν πεπεισμένος ότι κινδύνευε η ζωή του.

Όλα αυτά -καθώς επίσης και κούτα με πυρομαχικά- τα βρήκε η αστυνομία που τον σταμάτησε εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητας. Αυτή την στιγμή ο Μπράουν έχει καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκισης, ενώ -λόγω του εθισμού του- αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα καρδιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ