Ενταση στο κέντρο – Πολίτες κυνήγησαν μετανάστες στην πλατεία Αμερικής [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στο κέντρο – Πολίτες κυνήγησαν μετανάστες στην πλατεία Αμερικής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Αμερικής όταν κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στο δρόμο στις 11 το βράδυ και μέχρι τις 2:30 κυνηγούσαν όποιον αλλοδαπό έβλεπαν μπροστά τους.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για μέλη ακροδεξιών οργανώσεων ή για κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Όπως γράφει και το makeleio.gr δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως στη συγκεκριμένη περιοχή του κέντρου σημειώνονται παρόμοια περιστατικά σε μία προσπάθεια να μπει τέλος στο εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός.

Στην οδό Νιόβης βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί κλιμάκωση της έντασης. Ωστόσο όπως φαίνεται και στο πρώτο βίντεο αστυνομικός απλώς παρακολουθεί τους πολίτες που κυνηγούν έναν αλλοδαπό, χωρίς να επεμβαίνει.

Υπενθυμίζεται πως χθες βγήκε και η απόφαση για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη τον Μάιο του 2010, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου από δύο αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ