H κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ εκτρέφει πλέον πρόβατα σε φάρμα στην Αγγλία - iefimerida.gr

H κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ εκτρέφει πλέον πρόβατα σε φάρμα στην Αγγλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστικό πάθος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ για την εκτροφή προβάτων αποκάλυψε σήμερα η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Ένα κοπάδι πρόβατα που ολοένα και μεγαλώνει διατηρεί η μοναχοκόρη του Έλβις στην πολυτελή αγροικία που διατηρεί στο West Sussex.

Η 44χρονη έχει μετακομίσει εδώ και δυο χρόνια μόνιμα στην Αγγλική εξοχή -μαζί με τον κιθαρίστα σύζυγό της Μάικλ Λόκγουντ και τις δίδυμες κόρες της- και, σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας «Λατρεύει την ζωή της υπαίθρου και έχει πέσει με τα μούτρα σε αυτή. Ενώ θέλει να συμμετέχουν στις εργασίες της φάρμας ενεργά και οι κόρες της, προκειμένου να μεγαλώσουν προσγειωμένες».

H κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ  εκτρέφει πλέον πρόβατα σε φάρμα στην Αγγλία | iefimerida.gr 0

Τέλος, όσον αφορά το κατά πόσο της λείπει η Καλιφόρνια και το παρελθόν της, η Λίζα Μαρί φέρεται να έχει δηλώσει σε φιλική της πηγή «Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στους ευγενικούς Άγγλους γείτονές μου και τους εγωμανείς Γερμανούς. Όταν μετακόμισα εδώ μου έστελναν καθημερινά κάρτες και λουλούδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ