Σε ποιόν τυχερό στέλνει πρόστυχα SMS η Σάλμα Χάγεκ; - iefimerida.gr

Σε ποιόν τυχερό στέλνει πρόστυχα SMS η Σάλμα Χάγεκ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπικές λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Φρανσουά Πινό -και πως τον κρατάει ζωντανό αποκάλυψε η 46χρονη Σάλμα Χάγιεκ στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό More.

«Ακόμη και όταν είμαστε μακριά, βρίσκουμε χρόνο για παιχνίδια. Θα μπορούσα να σου δείξω ένα SMS που του έστειλα στο κινητό του που θα σου προκαλέσει έκπληξη. Για την ακρίβεια θα μπορούσα να σου δείξω 1.000. Αλλά δεν θα το κάνω». Αυτός είναι ο παιχνιδιάρικος τρόπος που επέλεξε η Σάλμα Χάγιεκ για να αποδείξει αυτό που όλος ο υπόλοιπος πλανήτης υποψιαζόταν. Ότι δηλαδή ο σύζυγός της, Φρανσουά Πινό, είναι ένας πολύ τυχερός άντρας.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, η Χάγιεκ μίλησε αναλυτικά για το κορμί της «Δεν είμαι κοκαλιάρα. Πάντα είμαι στο όριο να με αποκαλέσει κανείς στρουμπουλή. Αλλά είμαι συνέχεια ευτυχισμένη (...). Ο καθένας έχει την αδυναμία του. Η δικιά μου είναι το φαγητό. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, αν σου αρέσει το φαγητό και το κόκκινο κρασί και μένεις στην Γαλλία, αυτό είναι πολύ καλό και πολύ κακό ταυτόχρονα. Προσωπικά ζυγίζομαι κάθε μέρα και όταν το παρατραβήξω, απλά σταματώ και βάζω όπισθεν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ