Ηθοποιός καθημερινής τηλεοπτικής σειράς έγινε «καθαρίστρια» αύρας - iefimerida.gr

Ηθοποιός καθημερινής τηλεοπτικής σειράς έγινε «καθαρίστρια» αύρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή από την συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές Κλεμμένα Όνειρα και Ευτυχισμένοι μαζί ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της ως ενεργειακή θεραπεύτρια.

«Πάντα ήμουν καλή εξομολογήτρια για τους φίλους μου και τελικά αντιλήφθηκα ότι μπορώ να τους βοηθήσω όταν ασχολήθηκα με την ενεργειακή θεραπεία. Δεν είναι ότι ήμουν ανεπάγγελτη και έψαχνα να βρω δουλειά. Είμαι επαγγελματίας ηθοποιός έχω ασχοληθεί με το θεατρικό σανίδι και έχω σπουδάσει νηπιαγωγός. Είχα λοιπόν εναλλακτικές. Ωστόσο, όταν μπαίνεις στις ενεργειακές παθήσεις δεν έχεις γυρισμό». Αυτό δήλωσε η Βιβή Κόκκα στο Πρώτο Θέμα σχετικά με την απόφασή της να γίνει, πέρα από ηθοποιός, θεραπεύτρια.

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που προτείνει, δηλώνει πως εκείνη ήταν δύσπιστη μέχρι που τις δοκίμασε η ίδια «Ακολουθώντας αυτή την ενεργειακή θεραπεία έβαλα στη ζωή μου την αισιοδοξία. Σταμάτησα να κάνω αρνητικές σκέψεις κι έκανα μόνο θετικές. Η ζωή μου άρχισε να πηγαίνει προς το καλύτερο. Ήμουν πιο ήρεμη και τελικά πιο ευτυχισμένη (...) Μέσα σε αυτή τη κρίση έχω δυο δουλειές. Στη τηλεόραση και ως θεραπεύτρια. Είμαι το ζωντανό παράδειγμα ότι η θετική σκέψη φέρνει εξίσου θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ