Η Κάιλι Μινόγκ ημίγυμνη βυθίζεται στο ποτάμι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κάιλι Μινόγκ ημίγυμνη βυθίζεται στο ποτάμι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «δελεαστική γεύση» της γυμνής μορφής της λίγο πριν βυθιστεί στο ποτάμι, προσφέρει στην κάμερα η αυστραλιανή τραγουδίστρια, Κάιλι Μινόγκ. Ολα αυτά για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ «Flower».

Φορώντας ένα διάφανο φόρεμα η τραγουδίστρια, ως επίγεια θεά, «περιπλανιέται» σε δάση και αγρούς, ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι το οποίο είναι το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ «The Sessions το Abbey Road», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου και διαθέτει τις ορχηστρικές εκδοχές μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε γραφτεί το 2007 προκειμένου να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ «X», κάτι το οποίο, όμως, δεν συνέβη τελικά. Παρόλα αυτά, η Κάιλι Μινόγκ το ερμήνευσε στην περιοδία της και το κοινό το αγάπησε ιδιαιτέρως, εξού και η απόφαση να συμπεριληφθεί στο νέο της άλμπουμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ