Σε κρίσιμη κατάσταση ο εναερίτης της ΔΕΗ στην Κρήτη - iefimerida.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση ο εναερίτης της ΔΕΗ στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου στη ΜΕΘ αργά χθες το βράδυ 30χρονος εναερίτης υπάλληλος της ΔΕΗ ύστερα από ηλεκτροπληξία που υπέστη νωρίς χθες το απόγευμα, καθώς εκτελούσε εργασίες σε στύλο της ΔΕΗ στις Δαφνές Ηρακλείου. Παράλληλα υπάρχουν καταγγελίες πως ο 30χρονος δεν έπρεπε καν να εργάζεται ως εναερίτης αφού έχει προσληφθεί ως οδηγός!

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Μοσχοβάκης «η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη με βαριά εγκαύματα και γίνονται ενέργειες, ώστε να διακομισθεί σε μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα».

Σύμφωνα με τον κ. Μοσχοβάκη αργά χθες το βράδυ, ο άτυχος εναερίτης διεκομίσθη στο Ρέθυμνο διότι δεν υπήρχε κρεβάτι σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Ο διευθυντή της ΜΕΘ μιλάει για ηλεκτροπληξία που ως αποτέλεσμα είχε ο 30χρονος να φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός τους, ενώ το ρεύμα που τον διαπέρασε έχει καταστρέψει σημαντικό τμήμα του μυϊκού του συστήματος, ενώ παράλληλα υπάρχουν σοβαρές βλάβες σε ζωτικά του όργανα.

Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, οι οποίοι κάνουν λόγο για παρατυπία σχετικά με το που έπρεπε να εργάζεται ο άτυχος 30χρονος, καθώς η σχέση εργασίας του με την ΔΕΗ αφορούσε χρέη οδηγού και όχι να εργάζεται ως εναερίτης.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά αρμόδιο κλιμάκιο της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ