Γέροντας Παστίτσιος: «Δεν ήθελα να προσβάλλω την Εκκλησία και τα Θεία» - iefimerida.gr

Γέροντας Παστίτσιος: «Δεν ήθελα να προσβάλλω την Εκκλησία και τα Θεία»

Γέροντας Παστίτσιος: «Δεν ήθελα να προσβάλλω την Εκκλησία και τα Θεία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολογήθηκε ο 27χρονος δημιουργός της σελίδας του «Γέροντα Παστίτσιου» στο Facebook και ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλλει την Εκκλησία και τα Θεία, τονίζοντας πως το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν σάτιρα.

Με δηλώσεις του ο δικηγόρος του 27χρονου, Γιώργος Κλεφτοδήμος τόνισε πως ο νεαρός θεωρούσε «επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, χωρίς όμως, να θέλει να προσβάλλει κανέναν».

Ο 27χρονος νεαρός από τα Ψαχνά Ευβοίας δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του απήγγειλαν. Μάλιστα ο συνήγορος του μιλώντας στο newsbeast.gr τόνισε «σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό».

Τον νεαρό που εργάζεται ως υπάλληλος ιχθυοτροφείου, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις υπερασπίστηκε και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ειπε «Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ