Ιδιοκτήτης θέλει να περάσει όλη η ομάδα του από ανιχνευτή ψεύδους - iefimerida.gr

Ιδιοκτήτης θέλει να περάσει όλη η ομάδα του από ανιχνευτή ψεύδους

Ιδιοκτήτης θέλει να περάσει όλη η ομάδα του από ανιχνευτή ψεύδους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Βέσελιν Μαρέσκι ζήτησε από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της βουλγαρικής ομάδας να περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους, καθώς ανησυχεί πως η απρόσμενη ήττα με 1-0 από την ουραγό του πρωταθλήματος Μπότεφ Βράτσα ήταν αποτέλεσμα ενός στημένου αγώνα.

Η Μπότεφ, η οποία είχε γνωρίσει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικράτησε το Σάββατο της αήττητης μέχρι τότε Λοκομοτίβ με 1-0 (φωτογραφία από τον αγώνα) και ο Μαρέσκι με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας τόνισε πως θέλει να είναι σίγουρος για τα αίτια της ήττας της ομάδας του. «Κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος απέναντι στις ήττες, όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν πολύ παράξενο. Η αρχή του fair play είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπνητές θα περάσουν από ανιχνευτή ψεύδους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ