Fuerza Bruta: Ψηλά το κεφάλι για το πιο εντυπωσιακό θέαμα που έχετε δει ποτέ - iefimerida.gr

Fuerza Bruta: Ψηλά το κεφάλι για το πιο εντυπωσιακό θέαμα που έχετε δει ποτέ

Fuerza Bruta: Ψηλά το κεφάλι για το πιο εντυπωσιακό θέαμα που έχετε δει ποτέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή παράσταση φιλοξενεί σήμερα και για λίγες ακόμη παραστάσεις το Θέατρο Badminton, που σας υπόσχεται εγγυημένο αυχενικό αλλά και ένα εντυπωσιακό και εκπληκτικό σόου που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Badminton, θα λάβει χώρα η ανατρεπτική παράσταση Fuerza Bruta, (Κοίτα Ψηλά) που αποθεώνεται για πέντε συνεχή χρόνια στη Νέα Υόρκη και αποτελέι τη νέα δημιουργία της ομάδας που μας είχε προσφέρει το De La Guarda, την παράσταση που απόλαυσαν στην Αθήνα το 2006 30.000 θεατές.

Οι θεατές θα ανέβουν στη σκηνή και όρθιοι θα παρακολουθούν τα δρώμενα ανώ θα στέκονται κάτω από τον υδάτινο κόσμο του Fuerza Bruta...

Το Fuerza Bruta ανατρέπει ότι μέχρι τώρα ξέραμε για το θέατρο, αφού οι θεατές για πρώτη φορά γίνονται μέρος της δράσης,παρασέρνονται και αφήνονται στο beat της μουσικής και χορεύουν στην πιο διαδραστική παράσταση που έγινε ποτέ!

Οι χορευτές τρέχουν ανάμεσα σε τοίχους που κινούνται, προσπαθούν να συναντηθούν τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και διασκεδάζουν χορεύοντας σ' έναν υδάτινο κόσμο και όλα αυτά συμβαίνουν μερικά εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών. Η ασταμάτητη δράση και η κίνηση στον αέρα συνοδεύονται από ένα δυναμικό σάουντρακ με ρυθμικούς ήχους κρουστών και ατμοσφαιρική μουσική.

Το Fuerza Bruta είναι δημιούργημα του Diqui James και παραγωγή των Ozono Producciones και S2BN Entertainment και έκανε πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες το 2005. Από τότε έχει περάσει σαν καταιγίδα από πολλές μεγάλες πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ συνεχίζει την πέμπτη θριαμβευτική του χρονιά στη Νέα Υόρκη, στον ίδιο χώρο που και το De La Guarda έμεινε για 7 συναρπαστικά χρόνια.

Η παράσταση διαρκεί περίπου μία ώρα και τα εισιτήρια, θα είναι γενικής εισόδου, όμως οι θεατές πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις:

  • Να αντέχουν όρθιοι για 70 περίπου λεπτά.
  • Να είναι ντυμένοι σπορ.
  • Να μη τους ενοχλούν οι ψιχάλες και γενικά το νερό.
  • Να μη τους ενοχλούν τα φώτα «στρομπ».
  • Να είναι από 8 ετών και άνω.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ