Το πρώτο μέρος του «Χόμπιτ» επιλέχθηκε για την 65η Βασιλική πρεμιέρα - iefimerida.gr

Το πρώτο μέρος του «Χόμπιτ» επιλέχθηκε για την 65η Βασιλική πρεμιέρα

Το πρώτο μέρος του «Χόμπιτ» επιλέχθηκε για την 65η Βασιλική πρεμιέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τόλκιν, το Χόμπιτ διαδραματίζεται περίπου 60 χρόνια πριν από την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και οι συντελεστές του είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, όχι μόνο για την ολοκλήρωση της εκπληκτικής ταινίας αλλά και γιατί το «Χόμπιτ» επιλέχθηκε για την 65η Βασιλική πρεμιέρα του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λονδίνο στις 12 Δεκεμβρίου.

Η Βασιλική οικογένεια διάλεξε το Χόμπιτ να προβληθεί στην 65η Βασιλική πρεμιέρα, στην οποία κάθε χρόνο επιλέγεται μία ταινία και προβάλλεται σε ένα επιλεγμένο σινεμά στα μέλη της Βασιλικής οικογένειας, μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της.

Η Άν Μπένετ, πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου Κινηματογράφου και Τηλεόρασης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε την πρεμιέρα του Ηνωμένου Βασιλείου του πρώτου μέρους της τριλογίας του Χόμπιτ» και πρόσθεσε ότι το ταμείο τους είναι ευγνώμων στον Τζάκσον και τις εταιρίες που συνεργάστηκαν για την ταινία, καθώς και στην Βασιλική οικογένεια για την υποστήριξη και τη φιλανθρωπία της.

Η Βασιλική πρεμιέρα είναι το κύριο έσοδο του Φιλόπτωχου Ταμείου Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (CTBF), το οποίο ουσιαστικά είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός για την βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία και τηλεόραση, και παρέχει οικονομική βοήθεια στους εργαζόμενους της βιομηχανίας και στις οικογένειές τους που από κακουχίες λόγω πένθος, ασθένεια, απόλυσης ή άλλες κακοτυχίες.

Η ταινία θα προβληθεί επίσημα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 3D και 2D σε επιλεγμένους κινηματογράφους και Imax δύο ημέρες μετά τη βασιλική πρεμιέρα, στις 14 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ