Συμμορίες κλέβουν τα πρόβατα– Δυο αλλοδαποί που πεινούσαν πλήρωσαν τη νύφη - iefimerida.gr

Συμμορίες κλέβουν τα πρόβατα– Δυο αλλοδαποί που πεινούσαν πλήρωσαν τη νύφη

Συμμορίες κλέβουν ανενόχλητες πρόβατα– Δυο αλλοδαποί που πεινούσαν πλήρωσαν τη ν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι οι βοσκοί στην Κρήτη, αφού δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να προφυλάξουν τα πρόβατα τους από τους ζωοκλέφτες, οι οποίοι αλωνίζουν ανενόχλητοι και κάνουν πάρτι με λεία τις περιουσίες των φτωχών κτηνοτρόφων.

Γι αυτό και διατυπώνονται, ανοικτά πλέον, ερωτηματικά για τις μεθόδους εξιχνίασης και την αποτελεσματικότητα τους. Πληροφορίες σημειώνουν ότι σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 100 κλοπές σε δημοτικά διαμερίσματα από τους Αρμένους έως την Αγία Γαλήνη.

Το κλίμα φυσικά είναι εκρηκτικό με τα πολλά κρούσματα ζωοκλοπών και οι κάτοικοι όχι μόνο στις συγκεκριμένες περιοχές, αλλά σε όλη την επικράτεια της Κρήτης τελικά βρέθηκαν δύο ζωοκλέφτες, οι οποίοι όπως φαίνεται θα τιμωρηθούν βαρύτατα παίρνοντας ουσιαστικά στην πλάτης τους την ευθύνη των εγκληματιών ζωοκλεφτών.

Ο λόγος για δύο Μαροκινούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στη περιοχή της Αμμουδάρας Γαζίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι έκλεψαν πρόβατα με σκοπό να τα φάνε. Τελικά οι δύο 19χρονοι και νηστικοί έμειναν και θα απελαθούν. Ωστόσο οι κάτοικοι διερωτώνται αν οι δυο αλλοδαποί ήταν το πρόβλημα -που άρπαξαν τα ζώα για να φάνε- ή οι εγκληματικές οργανώσεις ληστών που αλωνίζουν ανενόχλητοι στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ